AutoSvit.com.ua
  Автосалони    Перевірка VIN    Автосервіси  Відгуки автовласників    Новини  
продати автомобіль, додати оголошення width=
автобазар
продаж мототехніки
продаж мікроавтобусів
продаж автобусів
продаж вантажівок
продаж спецтехніки
продаж прицепів
продаж водного транспорту
продаж автозапчастин

Peugeot Partner 2 HDI отзывы автовладельцев.

   « Предыдущий отзыв    |    Все отзывы автовладельцев    |     Следующий отзыв » 

+ Добавить свой отзыв
Peugeot Partner 2 HDI (2005 г.в.)

Отзыв:
Машина тільки тішить. Проїхав 20 тис.
Перероблена в пасажир з грузової версії.
Зручний.Мягкий.
Від їзди тільки задоволення

В Україні я другий власник. Пригнаний із закордону. Була в користуванні , на спідометрі було 170 тис, хоча в реалі може було й більше.
Розхід пального на 90-100 кмгод близько 5 л, але де можна він впевнено тримає і 170 км, тоді розхід такий як в місті 6.7- 7.6. Ще може бути більший розхід на 1 літру, через сумнівну якість дизпального і брендові великі мережі АЗС цим як на мене грішать не менше.
Серйозних поломок не було.
Стійки Монро або Рекорд. Але Монро комфортніше тримають.
Акумулятор ще оригінальний і служить ще..На диво:) Хоча готовий до заміни :)
Масло заливаю Мотуль напівсинтетик, хоча і на рекомендованому все чудово. Це вже просто власна примха. Хоча на ньому міняю повітряний фільтр на 10 тис і ще 5 тис катаюсь до нової заміни масла зі всіма фільрами.
Поставив захист - нашу харківську "кольчугу".


Достоинства:
Оптимальне співвідношення авто для сімї і роботи, перевезення грузу 600-700 кг, на кожен день для поїздок по місту, дачі,області , Україні. І по ціні. Спочатку хотів ВВ Каді Лайф або Сітроен С4 Пікасо, але по грошах то в 1.5 рази дорожче. Ну і на ВВ жостка ізда через підвіску, дітям і тим хто ззаду тяжко. Їзда на груженому 600-700 кг нічим не відрізняться від з 2-3 пасажирами, крім меншої поворотності. Ергономіка салону і кузова ще довго будуть в повазі за простоту і зручність за такі гроші. Підвіска комфортна, в порівнянні з ВВ Бора чи Октавія 5. Стереотип про слабкість французької ходової є реально стереотипом і не більше. Це все заслуга наших "якбитодоріг". Мої знайомі на німецьких і японських іномарках частіше ремонтують ходову

Недостатки:
Запчастини дорожчі в порівнянні з "до Ланоса в 1.5-2 рази". Як для іномарки це ще не такий і великий недостаток.До фольцвагенів вони дорожчі від Пежо якраз в 1.5 - 2 рази. Кліренс передньої осі значно опустився,коли поставив захист. В порівнянні з лансером чи маздою 3 він се одно значно вищий. На наший розбитих весною ямах-дорогах обшивка може віддавати звуками постукування- борюсь силіконової змазкою.


Добавить комментарий к отзыву >>
Ваше имя:
Комментарий:
4+2=
*
Введите сумму двух чисел.